BABAGAN AWAKE DHEWE

nguber saka kualitas paling apik

F ounded ing 2003, karo taun nyoba lan dandan, kita wis Pabrik anjog China kang dhuwur kekuatan PP dirajut led lamp lan led lamp tabung.

Honghuan ora perusahaan lengkap nanging fokus ing produk tartamtu, kekuatan dirajut dhuwur led lamp, geotubes.

We setya kanggo nyedhiyani kualitas apik lan layanan customer kanggo kita klien, nyedhiyani solusi inovatif kanggo ndhukung tantangan sipil, infrastruktur, proyèk konstruksi lingkungan.

PRODUCTS