ЗА НАС

извршување на квалитетот на најдобрите

F ounded во 2003 година, со години се обидува и подобрување, ние сме водечки производство на висока јачина ПП ткаени геотекстил и геотекстили цевки во Кина.

Honghuan не е сеопфатна компанија, но се фокусира на специфични производи, висока јачина ткаени геотекстили, geotubes.

Ние сме посветени да обезбедат подобар квалитет и услуги на клиентите на нашите клиенти, да обезбеди иновативни решенија за поддршка на предизвиците на граѓански, инфраструктура, изградба на еколошки проекти.

ПРОИЗВОДИ