TENTANG KAMI

ngungudag kualitas pangalusna

F ounded taun 2003, kalayan taun nyobian na pamutahiran, urang geus pabrik anjog Cina urang kakuatan tinggi PP anyaman geotextile na geotextile tabung.

Honghuan sanes a parusahaan komprehensif tapi difokuskeun produk husus, kakuatan anyaman tinggi geotextile, geotubes.

Urang komitmen nyadiakeun kualitas hadé jeung layanan palanggan ka klien urang, nyadiakeun solusi inovatif ka ngarojong tantangan sipil, infrastruktur, proyék pangwangunan lingkungan.

produk