RRETH NESH

ndjekja e cilësisë më të mirë

F ounded në vitin 2003, me vite duke u përpjekur dhe përmirësim, ne kemi qenë prodhim kryesor të Kinës e forca të lartë PP endura gjeotekstilet dhe gjeotekstilet tubave.

Honghuan nuk është një kompani të plotë, por të përqëndrohet në produkte të veçanta, forca të endura të lartë gjeotekstilet, geotubes.

Ne angazhuar për të siguruar cilësi të mirë dhe shërbimi ndaj klientit të klientëve tanë, për të siguruar zgjidhje të reja për të mbështetur sfidat e civile, infrastrukturën, projektet e ndërtimit mjedisore.

PRODUKTET